Lieren

Taxi Lieren is al geruime tijd een begrip in de personenvervoerbranche. Binnen de vervoersbranche staan wij bekend om onze topservice en kwaliteit in het particuliere en zakelijke vervoer. Taxi Lieren maakt uitsluitend gebruik van vakbekwame chauffeurs.

Onze chauffeurs zijn allemaal gecertificeerd.

U bent dus verzekerd van een professionele chauffeur met goede kennis van zaken. Bovendien zijn al onze chauffeurs keurig gekleed, zoals u dat van een beroepschauffeur mag verwachten.

Onze chauffeurs helpen de klant bij het instappen, nemen de bagage aan en plannen indien nodig een alternatieve route. Ze spreken u op een nette manier aan en brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming. Kortom… kwaliteit staat bij Taxi Lieren hoog in het vaandel.

Over Lieren en Omgeving

Lieren is een dorp in de Nederlandse provincie Gelderland. Het ligt dichtbij Beekbergen en valt onder de gemeente Apeldoorn. Lieren heeft 1243 inwoners. Protestantse kerk te Lieren Het dorp ontvangt veel inkomsten door toerisme, via de campings in de buurt van het dorp. Het stoomtrein-station in Lieren trekt veel toeristen, vooral tijdens de jaarlijkse ‘stoomdagen’. De naam van het station is: Station Beekbergen, omdat Lieren vroeger een deel van Beekbergen was, maar tegenwoordig ligt het station geografisch gezien in Lieren. In Lieren staan twee kerken, een van de Oud-Gereformeerde gemeente en een van de Protestantse Kerk in Nederland (voor 2004 van de Gereformeerde kerk). De Prinses Julianaschool, de christelijke school in Lieren, is opgericht op 2 mei 1871, en bestaat dus ruim 140 jaar, al heeft de school sinds 1978 een nieuw gebouw en heeft men zich in 1996 aangesloten bij de Apeldoornse koepel van protestants christelijke scholen. Er gaan ongeveer 80 kinderen naar deze school, buitenschoolse opvang niet mee gerekend.